Healing

HEALING

Healing utbud

  Atlantean Healing

är en healingform som grundats av Birkan Tore.

Under hösten 2014 har jag haft förmånen att få ha Birkan som lärare i Atlantean Healing. Jag känner mig väldigt tacksam och ödmjuk inför att få börja praktisera denna underbara healingform.

Den är väldigt starkt transformerande och högfrekvent i sin energi. Den är mild och kärleksfull och många som mottar den beskriver känslan "som att vara inbäddad i en änglavinge!"

Atlantean Healing är  en urgammal teknik från templen i forna Atlantis,

kanaliserad via änglarna från Atlantis.

Den användes främst av healingpräster och prästinnor på den tiden,

och nu får även vi tillgång till att använda den energin. ♥

I Atlantean Healing focuserar vi inte på sjukdomar, utan blir bara medvetna om obalanser som påverkar vår hälsa negativt. Genom att fokusera på det friska så manifesterar vi det liv vi vill ha och den perfekta hälsan!

 

Hur går en behandling till?:

Du ligger med kläderna på varmt inbäddad på en massagebänk.

Under en healingsessionen plockas eventuella blockeringar bort och dina energier balanseras.

Din aura och dina chakran balanseras samt de 5 elementen i din kropp.

Jag läser intuitivt av ditt energifält och kan på så vis hitta var blockeringar och obalanser sitter och få information om vad du kan göra för att förändra ditt tillstånd.

(Behandlingarna kan se olika ut helt beroende på vad personen som kommer behöver.)

Healingen är en process och i den processen är du delaktig.

För att en förändring ska bli bestående krävs det att du själv är villig att förändra på en både själslig och kroppslig nivå.

Många problem/symptom som vi bär på ligger på en undermedveten nivå och kan även vara spår från tidigare liv. Jag hjälper dig att bli medveten om dessa så att du kan släppa taget.

Jag förstärker ibland healingenergierna genom att använda olika stenar och kristaller.

Kroppen fortsätter arbeta flera timmar efter en behandling.

Efter behandlingen finns det tid för samtal där jag delger dig vad som kommit fram under sessionen och du får möjlighet att berätta om dina upplevelser.

 Reikihealing

Reiki är en universiell livskraft som förmedlas genom terapeuten. När man ger en Reikibehandling lägger man händerna i olika positioner för att stärka livsenergin och aktivera den självläkande förmågan hos människan. Man aktiverar immunförsvaret och den självläkande kraften inifrån.

Reiki är den mest använda healingtraditionen i Sverige och är godkänd som Friskvård. Den lätta beröringen ger stressreducering, lindrar smärta och aktiverar välbefinnande hormonet, oxytoxin.

Du ligger på värmande underlag med kläderna på när du får din behandling.

Efter behandlingen finns det tid för samtal där jag delger dig vad som kommit fram under sessionen och du får möjlighet att berätta om dina upplevelser.


Helande berörings massage

Här kombineras Reikihealing med massage.

Helande beröringsmassage berör och skapar balans i din andliga kropp. Fysiska, emotionella och mentala blockeringar får en chans att lösas upp så att spänningar kan släppa.

En massage med fullständig närvaro och kärlek. Massagen kombineras med lätta strykningar samt handpåläggning med positioner som används inom Reikihealing.

Du ligger på värmande underlag och massagen inkluderar rygg, nacke, axlar samt huvud.

Denna underbara behandling får din kropp och själ att komma i fullständig balans!


Healing med varma Jadestenar

Jade är en helig sten som är känd för att skapa balans och frid. Den talar till vårt högre jag och öppnar upp vårt medvetande. Jade har samma frekvens som Diamanten, den bär på egenskaper som Styrka - Framgång - Lojalitet. Denna sten används speciellt inom healing då den stärker immunförsvaret och saktar ner cellernas åldringsprocess. Den påverkar ditt känslocenter på så sätt att den skapar lugn och frid. Den arbetar som en sköld för att förhindra negativ energi att påverka dig. Jade är en lyckosten som bringar tur - rikedom och god hälsa.

Den talar till vårt hjärtchakra och sägs ge ökad kärlek och vänskap in i våra liv. Fyskiskt påverkar Jadestenen njurar, lever och andra renande organ då dess frekvens hjälper till att rensa bort gifter. Behandlingen ges på både baksida och framsida och inkluderar en underbar skalpmassage. Terapeuten förstärker stenarnas effekt genom att ge intuitiv healing under tiden.

Behandlingen är ytterst stressbefriande.


Avbokning

Vid försening från kunds sida, kortas behandlingstiden med motsvarande tid. Om du måste avboka, skall detta göras senast dagen innan. Avbokningar senare än 24 timmar före behandling, debiteras med 100% via faktura.

Betalning

Sker kontant eller via swish då jag inte tar betalkort.

Pris

Atlantean Healing                           900 kr

90 min

Reiki Healing                                   700 kr

70 min

Helande beröringsmassage          650 kr

30 min massage + 30 min healing

Nyhet:

Healing med varma Jadestenar    800 kr

70 min

"Healing tillsammans med varma Jadestenar är en behandling som går in på djupet både kroppsligt, själsligt och mentalt. Jade är känd för sin förmåga att stärka immunförsvaret och sakta ner cellernas åldringsprocess.

Värmen från Jadestenen går ner i musklerna, mjukar upp och frigör spänningar.

Jadestenen skapar frid i vårt sinne.. Den talar till vårt högre jag och öppnar upp vårt medvetande. Behandlingen är ytterst stressbefriande."Balansera

din kropp & själ


genom en underbart

helande stund!Ring Nu!

070 9770715

Copyright @ All Rights Reserved HÄLSOflow 2018