Massage

MASSAGE UTBUD

Pris

Klassisk Massage:

Delkroppsmassage               30 min      400 kr

"rygg, nacke, axlar"

Triggerpunktsmassage         45 min      600 kr

"rygg, nacke, axlar"       

 Halvkroppsmassage            45 min      550 kr

"hela baksidan"                        

 Helkroppsmassage               70 min      700 kr

"fram och baksida"  

Helkroppsmassage                90 min      900 kr

"Från topp till tå"

Taktil Massage:

Delkroppsmassage               30 min     400 kr

"rygg, nacke, axlar"

Helkroppsmassage               60 min      650 kr

"fram och baksida"

Helkroppsmassage                90 min      900 kr

"från topp till tå"

Fjädermassage:                      70 min      700 kr

"rygg, nacke, axlar, armar, händer, dekolletage

 och huvud"

Nyhet!

Varm Jadestenmassage     90 min     1050 kr

"Massage med varma Jadestenar hela baksidan och healing med Jadestenar på framsida"

 

 

"Önskar du en massage som går igenom hela kroppen ska du välja "Från topp till tå".

 Denna massage behandling inkluderar fram och baksida samt hand- och fotmassage som avslutas med en härlig huvud- och ansiktsmassage. Den skapar balans och en känsla av helhet  samt främjar din kroppskännedom. Massagen kan fås både som klassisk massage eller lättare taktil massage. Välj vad du behöver bäst."

 

 

 

 

Ge dig själv en stund av avkoppling!


Ta hand om din kropp - den behöver dig!Ring Nu!

070 9770715

Copyright @ All Rights Reserved HÄLSOflow 2018

 Massage utbud

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klassisk Massage är en djupgående behandling som mjukar upp spända muskler, frigör slaggprodukter och sätter igång blodcirkulationen. Har du mycket besvär med nacke och axlar rekommenderar jag dig att välja 45 min triggerpunktbehandling där vi bara fokuserar på din rygg. Jag går då in och behandlar muskelknutor och triggerpunkter. Finns att välja mellan delkropp, halvkropp, helkropp, från topp till tå samt triggerpunktsmassage.

Bra att känna till!

När du varit hos mig på en behandlande massage(såsom klassisk massage med akupressur/triggerpunktsbehandling) kan det kännas som om du har träningsvärk i musklerna 1-2 dagar efteråt. Detta är en naturlig reaktion och kroppens sätt att läka. Symptom som kan uppkomma direkt efter en behandling:

 • IIlamående
 • Huvudvärk/yrsel
 • Trötthet
 • Ömma muskler

Ibland kan man känna sig lite påverkad efter en massage.Detta är för att spänningar släpper och  blodcirkulationen ökar i kroppen, främst till de muskler som blivit behandlade. Blodtryck och blodsocker sjunker.

Jag rekommenderar att du tar det lugnt och låter din kropp vila resten av dagen och att du dricker mycket vatten för att hjälpa till att rensa ut slaggprodukter som frigörs under behandlingen.

 

Taktil Massage är en mjuk massage som utförs med lätta strykningar på huden. Massagen passar dig som har värk, är stressad och behöver varva ner eller inte klarar av hård massage. Den sänker kortisolhalten i blodet (vilket påverkar stresshormonerna) och ökar oxytoxinet som är vårt "må bra" hormon. Du kan välja mellan 30, 60 eller 90 minuter (från topp till tå).

 

Fjäder Massage är en liknande behandling som taktil massage men utförs med både lätta strykningar samt fjäderstrykningar. Passar dig som tycker om lättare massage, känner av stress symptom eller lider av värk.

 "Med fjäderlätta strykningar aktiveras kroppens smärtlindrande hormoner och stresshormonet kortisol minskar i blodet."

Du ligger på värmande underlag och massagen inkluderar rygg, nacke, axlar, armar,händer, dekolletage och huvud.

 

Massage med varma Jadestenar är en behandling som går in på djupet både kroppsligt, själsligt och mentalt. Jade är känd för sin förmåga att stärka immunförsvaret och sakta ner cellernas åldringsprocess.

rmen från Jadestenen går ner i musklerna, mjukar upp och frigör spänningar.

Jadestenen skapar frid i vårt sinne.. Den talar till vårt högre jag och öppnar upp vårt medvetande.  Du börjar med att få massage med stenarna på hela baksidan - fötter, ben, säte, rygg, axlar, nacke, huvud samt armar. Därefter vänder du på dig och varma Jadestenar placeras ut på dina chakran för att öppna upp för stenens helande förmåga. Du ligger därefter och njuter av en underbar healing från Jadestenen samtidigt som terapeuten förstärker med intuitiv healing.

"Jade är en helig sten som är känd för att skapa balans och frid. Den talar till vårt högre jag och öppnar upp vårt medvetande. Jade har samma frekvens som Diamanten, den bär på egenskaper som Styrka - Framgång - Lojalitet. Denna sten används speciellt inom healing då den stärker immunförsvaret och saktar ner cellernas åldringsprocess. Den påverkar ditt känslocenter på så sätt att den skapar lugn och frid. Den arbetar som en sköld för att förhindra negativ energi att påverka dig. Jade är en lyckosten som bringar tur - rikedom och god hälsa.

Den talar till vårt hjärtchakra och sägs ge ökad kärlek och vänskap in i våra liv. Fyskiskt påverkar Jadestenen njurar, lever och andra renande organ då dess frekvens hjälper till att rensa bort gifter. Behandlingen är ytterst stressbefriande och effekten sitter i långt efter du lämnat praktiken."

 

 

Viktigt att veta inför din behandling:

Tillstånd som förbättras med massage:

 •   Muskelspänningar
 • Träningsvärk
 • Uttröttade muskler
 • Ödem (Vätskeansamling)
 • Inflammationstillstånd som inte är akuta
 • Kramp
 • Stress symptom

 Tillstånd då det är olämpligt att få massage:

 •  Feber/infektioner
 • Akut trauma mot kotpelaren
 • Färska frakturer och mjukdelsskador ( Vid muskelbristning bör man vänta 48 tim innan  massage)
 • Cancer ( Vid alla former av cancer bör en läkare tillfrågas om det är lämpligt att få massage)
 • Ryggkots inflammation
 • Osteoporos (Uttalad benskörhet. Endast lättare massage är att rekommendera)
 • Diskbråck (Med eller utan neurologiska symptom)
 • Reumatisk sjukdom i halsryggraden

 Annat att tänka på:

Informera din massör om du har:

 •  Blödarsjuka (Endast lättare massage är att rekommendera)
 • Graviditet ( De första 12 veckorna är det olämpligt att få massage eftersom risken för missfall är som störst då)
 • Hjärt och Kärlsjukdomar

 Har du fibromyalgi eller annan form av värk så diskutera detta med din massör då massagegreppen anpassas efter din situation.

Vid en massagebehandling sjunker blodtryck och blodsocker - informera din massör om du har diabetes eller lågt blodtryck.

 Det är viktigt att ha en dialog med din massör och att du som kund berättar hur du vill ha det. En del vill ha hårdare massage och andra vill ha lättare. Har du smärta på vissa punkter/ områden som du vill få behandlade så är det bra för massören att få veta så att behandlingen kan anpassas utefter dina behov och önskemål.

 

 

Övrig info:

Vid första behandlingen avsätter vi ca 5 minuter till samtal och fyller i en anamnes. En anamnes är ett frågeformulär/journal som ger dig som kund trygghet och mig som terapeut en vägledning i hur behandlingen ska läggas upp.

Avbokning

Vid försening från kunds sida, kortas behandlingstiden med motsvarande tid. Om du måste avboka, skall detta göras senast dagen innan. Avbokningar senare än 24 timmar före behandling, debiteras med 100% via faktura.

Betalning

Sker kontant eller via swish då jag inte tar betalkort.