OM MIG

OM MIG

HEJ! JAG HETER CHRISTEL JÖNSSON

och det är jag som är grundaren till HÄLSOflow.

Jag utför alla behandlingar, sessioner och workshops själv men tar vid behov även in andra kompetenta terapeuter för att erbjuda DIG som klient ett så brett utbud som möjligt inom ramen av Hälsa och Friskvård.


 Jag är utbildad hypnosterapeut, tidigare liv terapeut, healer samt massage och spaterapeut. Jag är dessutom spirituellt medium och änglaterapeut och erbjuder intuitiva coachande vägledningssamtal inom det spirituella.


i mitt utbud hittar du sessioner inom:

 Personlig Utveckling genom

Hypnos - Tidigare liv terapi - Sprituell Hypnos - Stressterapi genom självhypnos - olika workshops -coachande intuitiv vägledning

och

 Friskvård såsom

Massage - Kroppsbehandlingar - Healing


Hos HÄLSOflow inriktar vi oss på HELA människan sett ur ett holistiskt synsätt där Kropp - Sinne och själ hänger ihop. En stävan efter att skapa balans mellan dessa är alltid i fokus hos oss för att människan ska få uppleva Frid och Harmoni. 


Min önskan är att när du går ifrån praktiken ska få uppleva ett nytt flow i livet både när det gäller kroppsligt som själsligt.


Jag är utbildad barnskötare och har arbetat med barn i olika åldrar i 25 år. Barnen har lärt mig mycket. De är fri själar som agerar utifrån sitt hjärta. De använder sin kreativa förmåga för att utvecklas och har en underbar föreställningsförmåga.

Och just strävan efter en fri själ - att leva ett liv utan begränsningar - att bli sitt bästa jag har hela tiden fört mig till utbildingar för att bygga vidare på min personliga utveckling.

Vår inre mentala hälsa har alltid intresserad mig. Så efter 25 år inom barnomsorgen tog jag ett sabbatsår från min tjänst  och utbildade mig till Friskvårdsterapeut, massageterapeut och spaterapeut.

Min utbildning gick jag på Valjevikens Folkhögskola med profil massage/hälsa.

I min utbildning ingick, förutom massage och spa, kurser i hälsovägledning, hälsopedagogik, humanpsykologi, mental hälsa, kost och motion, träningslära och medicin 1.

Har tidigare även gått kurser inom healing, taktil massage, personlig utveckling och mindfullness.

2012 startade jag upp med företag med inriktning på Friskvård.


Änglar är något som ligger mig varmt om hjärtat. Under hösten 2014 utbildade jag mig i Atlantean Healing vilket är en varm och kärleksfull behandling som du kan läsa mer om under fliken mitt utbud - Healing.

2015 utbildade jag mig till Angel Messenger genom Birkan Tore

www.askangels.com.

2015 blev jag också diplomerat spiritualistiskt medium genom Jörgen Gustavsson där jag gått i lära under 3 1/2 års tid.

www.tirips.se


2017 startade jag nog den mest spännande utbildningen jag någonsin gjort som påverkat mig både kroppsligt, själsligt och mentalt nämligen Hypnos - Hypnoterapeut. Det har inte bara varit en utbildning för att hjälpa andra utan den har också hjälpt mig på ett personligt plan. Man brukar säga att:

" Har man inte rensat i sin egen ryggsäck är det svårt att hjälpa andra."

Hypnos är ett kraftfullt verktyg inom personlig utveckling och för att frigöra oönskade känslotillstånd. Läs mer under fliken Hypnos. Min lärare är Jack Johansen och 2017 blev jag certifierad hypnoterapeut genom Jack samt NGH -  National Guild of Hypnosis.

www.jackjohansen.com
MEDIAL UTVECKLINGS CIRKEL

   Tid: 18.30 - 21.30   Pris: 1500 kr/termin


FEB

20 th

Limits only exists in your mind.

MISSA INTE DESSA WORKSHOPS!

MAR

3 rd

LÄR KÄNNA DIN ANDLIGA VÄGLEDARE

   Tid: 10.00 - 16.00   Pris: 995 kr

APRIL

7 th

LÄR DIG TOLKA ÄNGLAKORT/ORAKELKORT

   Tid: 10.00 - 16.00   Pris: 995 kr

Anmäl dig till MEDIAL UTVECKLINGS CIRKEL!

Sista chansen!


I denna cirkel jobbar vi med att förstå och utveckla vår intuition och hur vi kommunicerar och förmedlar kunskap.

Vi tränar oss i att släppa “förnuftet” och inte lägga in egna eller andras värderingar.


Max antal deltagare: 10 st

 

Målet med denna cirkel är att öppna upp oss för vårt undermedvetna som kan ses som vår erfarenhetsbank med kunskap. Detta kan leda till att vi lättare hittar vår väg i livet, våra egna svar, det vi egentligen brinner för och en balans mellan tanke och känsla.

Många tror att det mediala arbetet bara är få förunnat men så är inte fallet. Alla kan bli ”sitt eget medium” och få tillgång till all den kunskap som universum bär på.

Du behöver inte vara medial eller ha viljan att bli medium för att gå på denna cirkel utan det räcker med en nyfikenhet för det vi inte kan se. Man utvecklas på ett personligt plan, blir tryggare i sin livsåskådning och känner tillit och kärlek till sina nära och kära som inte finns ibland oss mer.”

Vi träffas tisdagar jämna veckor under VT -2018 med start 20/2

aktuella datum: 20/2, 6/3, 20/3, 3/4, 17/4, 1/5, 15/5, 29/5

Din invetstering 1500 kr / termin Ingår kaffe, the samt tilltugg.

Meddela ev. allergier.

Anmäl dig till HÄLSOflow via mail eller telefon 070 9770715

Copyright @ All Rights Reserved HÄLSOflow 2018